Wies en De Liefde Albumpresentatie

De Nederlandse overheid heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te voorkomen. Een van deze maatregelen is een verbod op evenementen en concerten in heel Nederland tot en met 31 mei. Dit betreft ook het concert van Wies en de Liefde. Het concert van 22 maart vindt nu plaats op 21 juni.

Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum. Kaartkopers zijn per mail geïnformeerd.

Wies en de Liefde
bestaat inmiddels vijf jaar en zij brengen op 22 maart hun debuutalbum uit in Poppodium Victorie in Alkmaar. Tevens gaat het gelijknamige luisterconcert ‘ZonderDagen’ in première.

Een mix tussen lyrisch geschreven, poëtische Nederlandstalige popmuziek gevoed door folk- en kleinkunstinvloeden. Wies en de Liefde wordt geprezen voor hun authenticiteit, pakkende liedjes, sterke teksten en haar vermogen om het publiek in haar greep te houden. Wies wordt liefdevol begeleid door de inmiddels 4 man sterke band, die zowel een akoestisch, elektrisch en tegenwoordig ook elektronisch geluid geven aan haar geschreven nummers.

“Eigen, bijzonder en zet aan tot zelfbeschouwing”. Zo beschrijft het publiek de muziek van Wies en de Liefde.

'ZonderDagen', is een warm, boeiend en sfeervol debuutalbum geworden, dat luistert als een muzikale roadtrip en veel aandacht voor het woord bevat. Een verzameling afwisselende nummers, vol verrassende muzikale wendingen, die slim en tegelijk speels in elkaar zitten.Lees meer

Suggesties voor jou