Wende - De Wildernis

Deze show is verplaatst van 09-10-21 naar 28-04-2022. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers zijn per mail geïnformeerd.

WENDE PRESENTEERT VOLLEDIG NIEUWE SHOW 'DE WILDERNIS' 


In samenwerking met een (inter-)nationaal team van gerenommeerde schrijvers en ontwerpers gaat Wende op zoek naar antwoorden op vragen die we liever niet stellen, maar die ons raken in ons hart, hoofd en onderbuik. Nieuwsgierig, moedig en rusteloos gaat ze van de gebaande paden af en zet licht op gebieden waar normaal de schaduw heerst.

Haar ontdekkingsreis resulteert in een voorstelling zoals alleen Wende die kan maken; een concert waarin ze muziek en design versmelt tot een zinnenprikkelende totaal beleving. Met schurende teksten, dampende elektronica en klassieke invloeden sleept ze al jaren het vertellende lied van Piaf en Brel de 21e eeuw in. Haar eigenzinnige ideeën dagen haar uit tot het leveren van consequente topkwaliteit en zijn de stuwende kracht achter een permanente zoektocht naar vernieuwing. Dat maakt haar tot één van de meest opzienbarende artiesten van Nederland. Haar albums en voorstellingen werden meermaals bekroond; van meerdere Edisons, de Annie M.G. Schmidtprijs en de Gouden Harp tot een aanstelling als huiskunstenaar van Koninklijk Theater Carré.

De pers over Wende

‘Bij Wende is er geen ontkomen aan’ | De Volkskrant *****

‘Een zingende Wende overtreft al het andere’ | NRC ****

‘Een klasseavond’ | Telegraaf ****

‘Wende biedt ieder dwalend mens perspectief’ | Het ParoolLees meer

Suggesties voor jou


Tickets
ZO
12
jun

EUT