Vunzige Deuntjes Koningsnacht

De Nederlandse overheid heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te voorkomen. Een van deze maatregelen is een verbod op evenementen en concerten in heel Nederland tot en met 31 mei. Dit betreft ook het event van Vunzige Deuntjes.

Dit evenement zal worden verplaatst. Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum. Je hoeft hiervoor dan ook niets te doen. Zodra de nieuwe datum bekend is, zullen wij dit communiceren.

Het kan natuurlijk zijn dat je verhinderd bent op de nieuwe datum. Vanwege de drukte door de vele verplaatsingen van events, is het nu nog niet mogelijk om een restitutie aan te vragen. Wij vragen je begrip voor deze situatie. Zodra er meer nieuws is, zetten wij dit op onze website.


26 april is de nacht dat we de Koning te rijk zijn, de nacht dat we gezamenlijk de Prins spreken en de nacht dat we de spreekwoordelijke kroon op het werk zetten: we komen Alkmaar weer heerlijk vunzig maken! Ben je een liefhebber van hiphop, r&b, dancehall en gezelligheid? Span je kroon en zet 'em op: Victorie is de plek waar je moet zijn!

De kaartverkoop voor dit evenement start op woensdag 11 maart.

INFO:
26 april 2020
23:00 - 04:00
Podium Victorie, Alkmaar
18+ (id verplicht)

Let op: bij Vunzige Deuntjes worden foto's gemaakt!

Als je een evenement van Vunzige Deuntjes bezoekt accepteer je het risico tot publicatie van een foto. Desgewenst kan een verzoek tot verwijdering ingediend worden via onze Facebookchat.Lees meer

Suggesties voor jou


Tickets
ZA
18
apr

24K