Victorie Sunday Sessions - Shirma Rouse

Deze show is verplaatst van 23-05 naar 20-06. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers zijn geïnformeerd per mail. 

Er is keuze uit 2 shows:
Show 1: 14:30 
Show 2: 16:45

 VICTORIE SUNDAY SESSIONS MET SHIRMA ROUSE

Jazz, funk en soul op de zondagmiddag, gespeeld door Nederlandse top musici met elke keer een speciale gast in de hoofdrol. Dit keer betreedt Shirma Rouse het podium. Haar enorme bereik en soulvolle stemgeluid maken haar tot een van de meest gevraagde zangeressen van Nederland.

Haar muzikale carriere begon als backing-vocal voor artiesten als Chaka Khan, Michael Bolton, Alain Clark, Candy Dulfer, Henny Vrienten en Anouk. Inmiddels heeft ze 3 albums uitgebracht waarvan het derde album, 'Shout It Out Loud', in 2015 werd bekroond met de Edison Jazzism Publieksprijs. In 2017 staat Rouse op geheel eigen wijze stil bij de 75e geboortedag van The Aretha Franklin net The Queen of Soul Celebration Tour, een concertreeks in binnen- en buitenland en een reprise van de door Shirma Rouse zelf geschreven theatershow 'Shirma sings Aretha'.

Dit is een concert met uitsluitend zitplaatsen in de zaal, opgesteld in duo's. Je kunt bij binnenkomst zelf een plekje uitkiezen.
Meer weten over jouw bezoek aan Victorie in coronatijd? Kijk dan even op deze pagina.


De band bestaat deze zondag uit:
Marc Schenk (drums)
Aron Raams (gitaar)
Ferry Lagendijk (keys)
Sven Happel (bas)Lees meer

Suggesties voor jou