Victorie Sunday Sessions: Dennis Kroon

De special guest van Victorie Sunday Sessions op 15 december is Dennis Kroon

Waan je in een sfeervolle club, waar je onder het genot van een drankje en lekker fingerfood kunt genieten van topmuzikanten. Van goede luisterjazz tot stomende soul & funk, maandelijks op de zondagmiddag in Victorie. 

Deze editie van Victorie Sunday Sessions verwelkomen we Dennis Kroon! Deze zingende militair krijgt landelijke bekendheid met zijn auditie bij The Voice of Holland. Hij maakt daar veel indruk met zijn vertolking van 'Hello' van Lionel Richie. De sympathieke Dennis kreeg lovende kritieken en weet met zijn warme stem het publiek te raken. Zingen is nu zijn tweede carrière en dat bevalt hem goed! Hij komt met een speciaal hiervoor uitgekozen repertoire naar Victorie Sunday Sessions op 15 december. 

De band bestaat dit keer uit Sander de Bie (Celine Cairo, Lorrèn), Aron Raams (Gare du Nord, Paul de Leeuw), Sven Happel (Wouter Hamel, Janne Schra) en Niek de Bruijn (Bireli Lagrène, Kim Hoorweg). Zij zullen in de donkere tijd van het jaar elke maand op de zondagmiddag de beste jazz, soul en funk brengen, met elke keer een bijzondere gast.Lees meer
TicketsSuggesties voor jou