Victorie Sunday Sessions - Cato van Dijck

Jazz, funk en soul op de zondagmiddag, gespeeld door Nederlandse top musici met elke keer een speciale gast in de hoofdrol. Deze editie betreedt zangeres Cato van Dijck het podium, frontvrouw van de band MY BABY.

Cato komt uit een zeer muzikaal gezin en stond al op 10-jarige leeftijd op het podium. Ze studeerde aan het Conservatorium in Amsterdam en richtte in 2005 met o.a. haar broer en zus de band The Souldiers op. De grote doorbraak kwam met MY BABY, de band die met een unieke mix van psychedelische bluesrock en opzwepende beats inmiddels wereldfaam heeft bereikt. Ze speelden onder andere op Glastonbury, Isle of Wight, Sziget, Fusion, Exit, Down The Rabbit Hole, Lowlands en Pinkpop. Vorig jaar kwam hun vijfde plaat ‘sake sake sake’ uit, waarvoor ze onder meer samenwerkten met de producer van The Chemical Brothers.

Dit is een unieke kans om de prachtige stem van Cato van Dijck in een andere setting te horen, begeleid door de enige echte Sunday Sessions huisband. 

Band:
Cato van Dijck: zang
Aron Raams: gitaar
Emiel van Rijthoven: toetsen
Jens Dreijer: bas
Marc Schenk: drums

Dit is een concert met zitplaatsen in de zaal, vrije plaatskeuze.

Wegens de enorme vraag naar kaarten, hebben we ook staanplaatsen op het balkon beschikbaar. Dit zijn aparte tickets, genaamd 'staanplaats balkon'.Lees meer