Victorie Sunday Sessions: Bo Saris

De Nederlandse overheid heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te voorkomen. Een van deze maatregelen is een verbod op evenementen en concerten in heel Nederland tot en met 31 mei. Dit betreft ook Victorie Sunday Sessions.

Dit evenement zal worden verplaatst. Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum. Je hoeft hiervoor dan ook niets te doen. Zodra de nieuwe datum bekend is, zullen wij dit communiceren.

Het kan natuurlijk zijn dat je verhinderd bent op de nieuwe datum. Vanwege de drukte door de vele verplaatsingen van events, is het nu nog niet mogelijk om een restitutie aan te vragen. Wij vragen je begrip voor deze situatie. Zodra er meer nieuws is, zetten wij dit op onze website.


De special guest van Victorie Sunday Sessions op 12 april is Bo Saris


Waan je in een sfeervolle club, waar je onder het genot van een drankje en lekker fingerfood kunt genieten van topmuzikanten. Van goede luisterjazz tot stomende soul & funk, maandelijks op de zondagmiddag in Victorie.

Deze editie van Victorie Sunday Sessions verwelkomen we Bo Saris. In 2003 besloot Boris mee te doen aan Idols 2, omdat hem dat een goed platform leek om zijn talent aan een groter publiek te presenteren. Op 1 mei 2004 won Boris in de finale van Maud Mulder. Kort daarna verscheen zijn eerste single When You Think of Me, die al platina werd voordat hij in de winkels lag. Het nummer stond 3 weken op nummer 1 en ging 80.000 keer over de toonbank. Souldiva Angie Stone nodigde Boris in 2004 uit het duet Stay for a while met haar te zingen tijdens haar PURE-sessie voor The Box.

In 2005 werd Boris genomineerd voor een Edison in de categorie "Beste zanger". In april zong hij op de single No Sunrise van de Haarlemse groep Relax onder de naam Bo-Rush.

Onder zijn nieuwe artiestennaam Bo Saris werkte Boris in 2013 samen met Andre “Dre” Harris van het productieduo Dre & Vidal aan een nieuw album. De in augustus 2013 uitgebrachte single “The Addict” van Bo Saris werd in hetzelfde jaar opgevolgd door een EP die alleen op vinyl werd uitgebracht. In april 2014 werd het album "Gold" uitgebracht. Ter ondersteuning van dit album volgde er een Europese tournee, met onder meer een optreden in Paradiso in Amsterdam. Op 13 juli 2014 stond Bo Saris op het Port of Rotterdam North Sea Jazz festival. 

De band bestaat deze zondag uit:
Bo Saris (zang).
Ferry Lagendijk (toetsen).
Aron Raams (gitaar).
Sven Happel (bas).
Marc Schenk (drums).Lees meer

Suggesties voor jou