Victorie 1 jaar!

Reserveer meteen je gratis ticket via de ticketknop!

Victorie viert de eerste verjaardag van het nieuwe pand op 25 mei!

Met een gratis toegankelijk optreden van Gallowstreet en aansluitende dansavond

 

Op 25 mei vieren wij de eerste verjaardag van ons nieuwe pand aan de Pettemerstraat. Wie jarig is deelt uit, dus gooien we de deuren open voor een gratis toegankelijk concert van Gallowstreet, waarna we dansend de nacht in gaan.

 

Wij hebben het eerste jaar een hoop te gekke acts op ons podium mogen ontvangen. Van opkomend talent tot grote namen als Jett Rebel, Kim Wilde, De Staat en Ben Sims. Ook hebben we een flink aantal hele toffe danceconcepten mogen hosten als Vunzige Deuntjes en Kriss Kross.

 

Om het eerste jaar goed te vieren hebben we de enfants terribles van de Nederlandse blaasmuziek, Gallowstreet uitgenodigd. Dit veelkoppige collectief speelde het afgelopen festivalseizoen al op Dour, North Sea Jazz Festival, Lowlands en Into the Great Wide Open. Gallowstreet weet waar het feest is en laat de menigte dansen. De sfeer die de band neerzet op festivals haalden ze naar de club met hun eigen avond Enter The Gallowstreet, waarvan de eerste twee edities uitverkocht waren.

 

Dit verjaardagsfeestje is gratis toegankelijk, maar vol is vol. Reserveer je gratis ticket dus direct via de ticketknop.Lees meer


Tickets