VanWyck

Deze show is verplaatst van 28-03 naar 19-06. Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum, je hoeft hiervoor geen actie te ondernemen. De aanvangstijd blijft ook hetzelfde. Kaartkopers zijn per mail geïnformeerd.

Donkere folk met gouden rand

 De Amsterdamse singer-songwriter VanWyck debuteerde in 2018 met het album 'An Average Woman', dat direct werd omarmd door fijnproevers. De sober gearrangeerde, donkere alt-folk en americana van VanWyck doet denken aan Natalie Merchant en Leonard Cohen.

Grote namen, maar VanWyck speelt dan ook in de eredivisie. Dat bewees ze met haar tweede album Molten Rock in 2019, ‘de mooiste Nederlandse popplaat van 2019’ volgens het Dagblad van het Noorden. De Volkskrant gaf vier sterren en schreef: ‘Het wordt tijd dat iedereen VanWyck leert kennen.’ In oktober 2020 verraste VanWyck met nóg zo'n prachtplaat, het intieme 'God Is In The Detour'. Een lockdown album waarmee ze tot ver in het buitenland lof oogstte. Zo kreeg het album 4 sterren in het Engelse MOJO magazine.

Quotes:

"VanWyck zingt liedjes van troostrijke, sensuele en aangrijpende schoonheid"
**** Menno Pot - Volkskrant

"De muziek van VanWyck heeft zachtheid als kracht"
**** Hester Carvalho - NRC

"Ook de tweede van de Amsterdamse VanWyck is een prachtplaat"
Stefan Raatgever - Het Parool

“Powerful but intimate”
Sylvie Simmons, MOJO Magazine

Dit is een concert met uitsluitend zitplaatsen in de zaal, opgesteld in duo's. Je kunt bij binnenkomst zelf een plekje uitkiezen.
Meer weten over jouw bezoek aan Victorie in coronatijd? Kijk dan even op deze pagina.Lees meer