Van Dik Hout

Eind dit jaar is het 30 jaar geleden dat van Dik Hout met de iconische hit ‘Stil In Mij’ heel Nederland veroverde. Dit feestelijke gegeven wordt gevierd met een tour langs de Nederlandse poppodia.

Van Dik Hout maakte hun entree in de Nederlandse muziekwereld in mei 1994 met de hit 'Stil In Mij' en vervolgde daarna het succes met hits zoals 'Alles Of Niets', 'Meer Dan Een Ander', en 'Tot Jij Mijn Liefde Voelt', en meer recent met 'Één Nacht Eeuwigheid' en 'Op De Golven Dansen Wij'. Als onderdeel van De Poema’s, samen met Acda en de Munnik, scoorden zij hits met 'Mijn Houten Hart' en 'Zij Maakt Het Verschil'.

De band heeft door de jaren heen op alle grote Nederlandse festivals gespeeld, waaronder Pinkpop, Lowlands en Concert at SEA. In 2021 werd hun bijdrage aan de Nederlandse muziek bekroond met de Gouden Harp.

Deze tour volgt na een grootschalig uitverkocht jubileumconcert in mei in de AFAS Live. De band kijkt er enorm naar uit om deze bijzondere verjaardag met alle fans in Nederland te vieren in de popzalen.Lees meer