Tremonti

SUPPORT: THE RAVEN AGE

Tremonti
is een Amerikaanse Heavy Metal band, opgericht door frontman Mark Tremonti: de lead zanger en gitarist. Hij raakte bekend als lead gitarist in zowel Creed als Alter Bridge. 

Zijn gitaarspel mag dan af en toe nogal explosief uit de hoek komen, Mark Tremonti heeft zichzelf op ingetogen manier gevestigd als een van de meest pure, precieze en productieve gitaristen, songwriters en frontmannen van deze tijd. Inmiddels heeft hij al een Grammy op zak, een nummer 1 op Guitar World's "Top 20 Best Guitarists of the Decade" en een kleine 40 miljoen verkochte albums met zowel Creed en Alter Bridge als Tremonti.

Mark Tremonti houdt een indrukwekkend tempo aan als het gaat om het geven van liveshows en het uitbrengen van nieuw werk. Afgelopen jaar nog kwamen zijn vakkundige focus, onbuigzame discipline en ongenadige drift tot uiting op Tremonti's vijfde album. Marching in Time is een fusie van compromisloos trash-gedreven fret vuurwerk, slopende grooves en vlammende melodieën: wederom een ijzersterke plaat.

Tijdschema
19:00 uur Deur open
19:45 uur Aanvang The Raven Age
20:45 uur Aanvang Tremonti Lees meer