The Bruceband

Het concert is verplaatst van 29-01-21 naar 12-11-21. Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum, je hoeft hiervoor geen actie te ondernemen. De aanvangstijd blijft ook hetzelfde. Kaartkopers zijn per mail geïnformeerd.

Dé nummer 1 Bruce Springsteen tribute band The Bruceband komt naar Victorie met hun 'Born To Run' tour.

In 2021 pakt The Bruceband de handschoen op om een integrale uitvoering van Born To Run te brengen. Uiteraard komt ook het overige repertoire van Springsteen ruim aan bod. Het beloofd een waardig Bruce Springsteen tribute te worden met een breed scala van zijn nummers met als rode leidraad het album 'Born To Run'.

The Bruceband bestaat al ruim 10 jaar en is inmiddels een begrip bij de Bruce Springsteen kenners in binnen-en buitenland. 

Het streven van de band is om een show neer te zetten zoals je dat bij Bruce Springsteen en zijn E-Street band ook kunt verwachten. De bandleden zijn perfect op elkaar ingespeeld en de energie en het enthousiasme straalt bij elke van show van het podium af. ’Plezier maken en 3 uur lang alles geven is het motto’. De band ziet het als een groot compliment dat ze regelmatig te horen krijgen dat hun optreden dichtbij het origineel komt. Met een vaste schare fans in het kielzog spelen ze alle podia in Nederland en België plat en proberen ze het Springsteen evangelie over te brengen.Lees meerSuggesties voor jou