The Yung ft. Bizzey (full show)

Leeftijd 18+

De eerste editie van nieuwe clubnacht The Yung met killer line-up; niemand minder dan Bizzey en S10!

The Yung is dé nieuwe hiphop- en r&b-clubnacht van Alkmaar. Een nacht voor liefhebbers van alles wat met hiphop te maken heeft met dikke live-acts en de beste dj’s. The Yung combineert grote hiphop-acts met aanstormend talent. 

Op deze eerste editie hebben we niemand minder dan Bizzey en S10 live op het podium. Bizzey heeft de Midas Touch en alles wat ‘ie toucht turns to gold met honderden miljoenen streams als bewijs. Hij werkte al met zo’n beetje de hele scene samen en scoort hit na hit na hit.

S10 is pas 18 jaar maar ze bracht al 2 albums uit en gaf in januari een verpletterend optreden op Noorderslag. Op haar 16e tekende ze al een contract bij Noah’s Ark. S10 is on the come up en verzorgt in april zelfs het voorprogramma van Kraantje Pappie in een uitverkochte AFAS Live. De jonge rapper/zangeres maakte ondanks haar jonge leeftijd al veel mee en maakt de meest prachtige tracks over de zwaarste onderwerpen in een mix van rap, zang en spoken word. Het is safe to say dat de jonge Hoornse is about to blow the f*ck up en we zijn trots dat we haar hebben weten te strikken voor de allereerste editie van The Yung.

Kom naar de eerste editie van The Yung op 31 mei, check Bizzey en S10 en ga de hele nacht los met dj’s die de hardste beats, nieuwste tracks én keiharde classics voor je knallen!

Tijdschema
22:00 Deur open
22:00 Mr Friendly
23:30 S10
00:00 April Grey
01:00 Bizzey
02:00 Devarsity
Tijden onder voorbehoudLees meer
TicketsSuggesties voor jou