The Voyage X De Weide - an ambient journey

The voyage x de Weide

Voor deze editie van The Voyage bundelen we de krachten met het Alkmaarse elektronische muziek festival De Weide voor een wel hele speciale “editie”.

Tijdens deze The Voyage zal niemand minder dan Moritz von Oswald, een live performance komen doen van zijn nieuw ambient en soundscape album “silencio” . Moritz wordt vaak omschreven als één van de belangrijkste grondleggers in de electronisch muziek scene. En we zijn super trots dat we hem voor deze editie mogen verwelkomen.

Tijdens deze vierde editie kun je je weer liggenen wegdromen in de grote zaal op hypnotiserende en overweldigend ambient en scaping klanken van de live artiest en DJ.

Je komt binnen, levert je jas in, zet je telefoon uit, trekt je schoenen uit en neemt plaats op een bedje dat voor je klaarstaat in onze grote zaal. Lichten worden gedimd en eerst neemt Bas Dobbelaer je mee in een 45 minuten durende ambient soundscaping DJ set. Om de zintuigen even te resetten. Na een korte pauze van een kwartier start te main act, een live ambient optreden van Moritz von Oswald. Mis deze unieke ervaring niet en haal je tickets in huis want er is beperkt plek beschikbaar! (Heb je al een ticket voor De Weide? Dan krijg je als eerste kans om ticket te kopen voor deze speciale editie van The Voyage.)Lees meer