The Soulful Sessions

Na uitverkochte edities in Groningen en Arnhem komt The Soulful Sessions naar Podium Victorie!

The Soulful Sessions is een dansavond met DJ’s en live optredens voor de echte soulliefhebbers van jong tot oud! De muziek van oude soul legends als James Brown, Aretha Franklin, Stevie Wonder, Jackson 5, Wilson Picket, Michael Jackson en Marvin Gaye komen allemaal voorbij, maar óók the new generation artiesten waaronder Raphael Saadiq, Musiq Soulchild, Leela James, Angie Stone, Jill Scott en Bruno Mars passeren de revue!

De band is volledig met blazerssectie, zoals het hoort! Daarnaast heeft het met Natasia Zeeman & Delano Weltrevreden twee ijzersterke lead vocalisten in de groep zitten. Echter voor elke editie komen er ook gast artiesten mee. Zo heeft de organisatie voor deze editie Josh Barry (uk) geboekt. Josh is een Rising star uit de UK! Zo viel hij o.a. op bij niemand minder dan Rag N Bone Man, die hem vervolgens mee op Tour nam als support act. Zijn rauwe soul stem blaast iedereen omver! Wat kan je verwachten? Bij The Soulful Sessions komt hij een aantal van zijn favoriete soul tracks zingen. Denk aan Marvin Gaye, Donny Hathaway en James Brown. Natuurlijk doet hij ook een aantal van zijn eigen nummers!

Daarnaast komt ook Bryan B naar Alkmaar. Hij nam in 1993 deel aan de Soundmixshow waar hij als Luther Vandross-imitator de finale haalde. In 2012 werd Bryan Bijlhout bekend in Nederland toen hij de talentenjacht The Winner is... op SBS6 won. Hij verdiende er één miljoen euro mee, en gebruikte het geld voor de opnamen van het album A night of soul.

MAIN ROOM
Josh Barry (uk)
Bryan B
The Soulful Band
DJs: DNS & ALXS
MC: Rmageddon

The Soulful Sessions Band // Bezetting

Lead Vocals : Natasia Zeeman
Lead Vocals: Delano Weltevreden
Keys: Mikel Foendoe
Drums: Tim Velgersdijk
Bas: Frank Zonjee
Guitar: Ronald Sai-A-Tjin
Trumpet: Nico Gerarts
Sax: Ewout Dercksen
Trombone: Simon Westveen

KLEINE ZAAL * Anything goes - soul, funk, 90s R&B, Swingbeat, 2step, disco & soulful house

Bruze D’Angelo
Josh Smith

Dus ben jij een echte soulliefhebber? Zorg dan dat je dit feestje niet mist and get your tickets now!

leeftijd 18+
tijden 21:00 - 02:00 uurLees meer