The Real McKenzies

The Real McKenzies: meer dan 25 jaar Keltische punkrock met verslavende, compromisloze en oprechte songs

The Real McKenzies
is al meer dan vijfentwintig jaar een begrip en heeft de wereld veroverd met verslavende, compromisloze en onmiskenbaar oprechte songs. De band, opgericht door bekroond punkrockdichter Paul McKenzie, bestaat uit uitzonderlijk getalenteerde verhalenvertellers en entertainers. The Real McKenzies put zowel uit akoestische als elektrische instrumenten om een krachtig mengsel van klassieke punk, rock ‘n roll, harde folk en traditionele Keltische invloeden te brouwen. De band is niet zomaar af te schrijven als weer een Keltische punkband, het is een niet-te-stoppen kracht die live het allerbest tot zijn recht komt.

Na meer dan tien albums komt The Real McKenzies terug naar Europa met het nieuwste album ‘Two Devils Will Talk’ (2017) op zak. De songs zijn rebels, scherp, pijnlijk oprecht en worden versterkt door een extra portie Schotse charme en geestigheid. De geweldige cover van Stan Rogers’ ‘Northwest Passage’ en een spectaculaire remake van ‘Scots Wha Ha’e’ (één van de eerste opnames van de band) zorgen ervoor dat de veerkrachtige, triomfantelijke en hoopvolle band muziek speelt van het hoogste niveau.

“Raise a glass, raise a fist, or better yet, raise a little hell for twenty-seven years of The Real McKenzies in 2019”Lees meer
TicketsSuggesties voor jou