The Pilgrims

Reniet Vrieze en The Pilgrims zijn terug voor nog een rondje PunkSoulRock’nRoll tour. Met zijn heerlijke rauwe strot is Reniet Vrieze na 18 jaar stilte teruggekeerd om samen met de Noord-Hollandse rockband The Pilgrims voor een eenmalige theatertour bijeen te komen. Omdat de theater tour zo leuk was besluiten ze in 2018 verder te gaan in clubs en festivals en doen daarmee ook Victorie aan.

Het complete muzikale spectrum van The Pilgrims komt aan bod: het rauwe en harde maar ook de breekbare muziek wordt gespeeld. Denk aan het mooie Hope In My Dreams en oude hits zoals White Men, Can’t Resist en Come Undone in een nieuw jasje. De nummers worden gebracht door ervaren muzikanten bekend van andere bands als Silkstone, Jurk, Ruben Hoeke Band, Niels Geusenbroek, Skelter en Brigit Schuurman samen met de sexy rauwe stem van Reniet Vrieze.

De bezetting van The Pilgrims op dit moment bestaat uit:  Reniet Vrieze (zang/gitaar), Henri van Bergen (drums), Dave Besse (bas), Roy Jansen (gitaar), Niels Schutten (Hammond/piano), Jasmijn de Graaff (cello) en Marcel Smet, Karlijn de Vries en Suzan de Reus (backing vocals).Lees meer
Tickets