The Mysterons

DJ's: Poptrash Soundsystem

LET OP: Door tourverplichtingen elders wordt het optreden van The Mysterons verplaatst naar 20 april. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum of kunnen worden geretourneerd. Voor het retourneren van tickets, stuur een mail naar info@podiumvictorie.nl. 

Mogen we voorstellen: de vijfkoppige, ongelooflijk talentvolle band The Mysterons, vernoemd naar de jaren ’60 serie Captain Scarlett and The Mysterons. De band heeft een sound die niet makkelijk in een hokje te stoppen is en bevat psychedelica, Indiase en Turkse invloeden, repetitief minimalisme die aan Philip Glass doet denken, Portishead-achtige soundscapes en jaren ’60 sounds. Debuutalbum Meandering is afgelopen februari uitgekomen in zit vol spannende sounds, groovende synths en overwachte loopjes en geluiden.

Let op: Victorie is cashless. Klik hier voor meer informatie.

The Mysterons heeft een flink CV opgebouwd met optredens op Lowlands, Into The Great Wide Open, Le Guess Who? en Motel Mozaique, met showcase festivals Eurosonic 2017 en het Franse Transmusicales als kers op de taart. De band opkomend talent noemen dekt de lading eigenlijk niet. Geef je over aan The Mysterons en laat ze je meenemen op een avontuurlijke, prachtige psychedelische trip.


Lees meer


TicketsSuggesties voor jou