The Kik

SUPPORT: CLEAN PETE

The Kik, de bekendste Neerlandstalige bietband ter wereld, bracht afgelopen januari het langverwachte album Stad en Land uit. Het mocht even duren, maar dan heb je ook wat: het album is doorspekt van het tijdloze jaren ’60 geluid, verrijkt met nog meer muzikaliteit, emotie en humor. En altijd op het scherpst van de snede. Volledig opgenomen, gecomponeerd en gearrangeerd in de naar eigen smaak en goeddunken ingerichte Paf! Studio te Rotterdam.

The Kik heeft niet stil gezeten. Het zou geen cliché zijn als er geen kern van waarheid in zat. Na het verschijnen van album 2 volgden een club en festival tour door stad en land (jawel!), een tweede theatertour die weliswaar in het verlengde van de 'normale' optredens ligt, maar compleet op zichzelf staat en optredens bij radio- en televisie programma’s. En al die ervaring en emoties die het leven en het theater en die festivals met zich mee brengen heeft The Kik zowel muzikaal als inhoudelijk trachten te vatten in het album Stad & Land.

Let op: Victorie is cashless. Klik hier voor meer informatie.

"… Maar wat vooral sterk is aan Stad & Land, behalve de constante hoge kwaliteit van de liedjes, is de rijkdom aan muzikale details. De fluitjes, blazers en strijkers vliegen je veertien nummers lang om de oren zonder dat het ook maar ergens irritant wordt, en dragen onherroepelijk bij aan de kracht van Stad & Land. Het moge duidelijk zijn: The Kik kan nog jaren vooruit." - Muzine

Clean Pete

Clean Pete zorgt voor een verrassend contrast, je waardeert je zachte bank pas echt wanneer je eerst vol op een ritmesectie bent gaan zitten.
Vuige, gruizige riffs van je favoriete 70s popgroep die er zonder blikken of blozen doorheen worden geramd, vervlochten samenspel en samenzang, zoals alleen verweven genen die kunnen brengen. Levendige alledaagse verhalen die uiterst precies en pijnlijk in liedjes zijn gegoten, Clean Pete ontpopt zich tot regelrechte popgroep.

Zussen Loes en Renée en muzikanten Sam en Kees brengen een lading frisse energie en zullen je hart ondersteboven hangen.
 Lees meer
TicketsSuggesties voor jou