The Fortunate Sons

Deze show is verplaatst van 23-5 naar 4-7. Kaartkopers zijn geïnformeerd per mail.

CCR, 50 JAAR WOODSTOCK


‘Proud Mary’, ‘Who'll StopThe Rain’, ‘Bad Moon Rising’, ‘I put A Spell On You’. Dit is slechts een kleine greep uit de lange rij onverwoestbare klassiekers die Creedence Clearwater Revival op haar naam heeft staan. Met hun karakteristieke geluid en hun pakkende songs wisten John Fogerty en zijn mannen in de jaren '60 en '70 ongekende successen te boeken. 

The Fortunate Sons vonden dat het Creedence Clearwater Revival repertoire niet voor de bühne verloren moest gaan en hebben zich ontpopt tot de beste CCR tribute van Europa. Zanger en gitarist Toon Eppink komt met zijn bulderende stemgeluid en zijn energieke performance akelig dicht in de buurt van CCR.-frontman John Fogerty. Door velen is hij dan ook al tot "de Nederlandse John Fogerty" gekroond. Met de weergaloos swingende ritmesectie van Marco Oonincx op bas en Ipo van Drooge op drums wordt het geheel gevormd tot een dampend feest.

CCR, 50 jaar na Woodstock
In de show “CCR, 50 jaar na Woodstock” nemen The Fortunate Sons je mee naar het legendarische Woodstock Festival van 1969. Creedence Clearwater Revival (CCR) was rond die tijd op de top van haar roem. Sinds de doorbraak met de single “Suzie Q” een jaar eerder domineerde de band de hitlijsten. In 1969 was CCR één van de populairste, zo niet dé populairste band van dat moment.

De Woodstock-show van CCR wordt 50 jaar na dato als één van de hoogtepunten van het festival gezien. Met haar eigenzinnige mix van hits als “Bad Moon Rising” en “Proud Mary” en uitgesponnen improvisaties etaleerde de band haar unieke klasse.

Naast de integrale uitvoering van het CCR Woodstock concert zal de show vervolgd worden met een greep uit het glansrijke CCR repertoire. Een feest der herkenning met de grootste hits van CCR. Swingen op je stoel gegarandeerd!

Dit is een concert met uitsluitend zitplaatsen in de zaal, opgesteld in duo's. Je kunt bij binnenkomst zelf een plekje uitkiezen.
Meer weten over jouw bezoek aan Victorie in coronatijd? Kijk dan even op deze pagina.

Lees meer

Suggesties voor jou