The Doors Alive

The Doors Alive is een Britse tribute band, en wordt over het algemeen beschouwd als de band die vandaag de dag het meest dichtbij komt als representatie van de legendarische rockformatie uit de jaren '60. Niet alleen weten ze het geluid en de algemene magie van de The Doors naadloos over te nemen, hun frontman slaagt er ook in om het uiterlijk, de houding en zelfs de stem van Jim Morrison compleet eigen te maken.

's Werelds beste tribute band van The Doors komt in december weer naar Nederland voor een speciale pre-kerst tour, en slaat daarbij Victorie niet over. Donderdag 16 december staan ze in de Kornuit Zaal met een exclusieve show, waarbij ze nummers spelen die ze nog niet eerder live hebben gespeeld. Daarnaast is het concert een directe ode aan "Morrison Hotel", het vijfde studioalbum van The Doors met fantastische nummers als "Roadhouse Blues" en "Indian Summer", dat in 2020 het vijftigjarig jubileum vierde.

The Doors Alive wist al menig publiek ademloos achter te laten, en ook dit keer belooft het weer een memorabele show te worden!

Tijdschema:
19:30 - Deur open
21:00 - Aanvang concert
23:00 - Einde concertLees meer