TenTemPiés + Santo Remedio

Muziek voor het hoofd en het lichaam. Dat hoor je niet meer elke dag. De Amsterdamse band TenTemPiés met het Chileense bloed in de aderen zet je tegelijk aan het denken en aan het dansen. De barricaden op, maar wel met dansschoenen aan. Met hun eigenzinnige mix van rock, ska, reggae en rumba heeft TenTemPiés behoorlijk wat kilometers gemaakt: van Chili tot China, de band ontketent bij iedere show een waar volksfeest. Nu is het tijd voor hun zelfgeproduceerde, derde album: A Mi Propio Paso.

“Het is een erg persoonlijke plaat geworden”, aldus frontman en zanger Maurino. “We zijn echt op zoektocht geweest naar onszelf, onze identiteit. A Mi Propio Paso ('in mijn eigen pas') vertelt over het pad dat we hebben gekozen in het leven, in de muziek, in de liefde. Van de momenten van wanhoop tot aan euforie… Dit werk komt recht uit ons hart en is het resultaat van een bijna 9 jaar durende reis die voelt alsof we nog maar net zijn vertrokken.”

Let op: Victorie is cashless. Klik hier voor meer informatie.

Santo Remedio

Energieke ritmes, gepassioneerde zang en een grote variatie aan sounds, zo verleidt de muziek van Santo Remedio de luisteraar naar de dansvloer. De groep speelt minder bekende “criollo”-muziek uit Zuid-Amerika. Argentijnse chamame en chacarera, Colombiaanse cumbia, Peruviaanse wals, festejo en lando, Chileense cueca brava.

Muziek die leeft in het nachtleven van steden als Lima, Caracas en Valparaiso. Het is een mix van Zuid-Amerikaanse, Afrikaanse en Europese elementen.Lees meer
Tickets