Sven Hammond

Sven Hammond komt terug! Op het laatste album Rapture gaat de band terug naar de roots: echtheid en pure emotie staat voorop, met een rauwe rockplaat als resultaat. De tour in het najaar van 2017 was een groot succes met uitverkochte shows in oa Rotterdam, Zwolle, Utrecht en Amsterdam.

Sven Hammond is al ruim tien jaar een begrip in het internationale live-circuit, vooral dankzij de stomende, ronkende, spugende, piepende, krakende en vooral altijd bedwelmend lekkere Hammond orgel-sound van opperbaas Sven Figee. Vijf albums vol authentieke rock, soul en blues zijn er inmiddels. Na de horizon verbreed te hebben in onder meer Duitsland, Spanje, Italië en Slovenië komt Sven Hammond terug voor een tweede ronde in de zalen van Nederland. Een liveband uit duizenden in een zaal bij jou om de hoek: zo was het, zo is het en zo zal het altijd zijn want Sven Hammond speelt overal en is van iedereen. Gaat dat zien, gaat dat zien.

Jared Grant is de nieuwe zanger van Sven Hammond - Na een samenwerking van zeven jaar heeft zanger Ivan Peroti besloten om de band Sven Hammond te verlaten. Hij wil zich toeleggen op zijn solo-carriere en een langgekoesterde droom in vervulling laten gaan: het maken en uitbrengen van een solo album. De band wenst hem daarbij alle succes toe. Gelukkig heeft de band een zeer waardige opvolger gevonden: Jared Grant. Jared is een eindeloos getalenteerde spring in ‘t veld met een heerlijke soulvolle stem. Er wordt inmiddels al hard gewerkt aan nieuw materiaal en de band heeft voor eind september 2018 een single met Jared in de release planning. Tijdens de Rapture reprise clubtour wordt er ook al nieuw materiaal gespeeld. Lees meer
Tickets