Sunday Sessions: Maarten Hogenhuis & Jesse van Ruller

Dit betreft het verplaatste evenement van 8 november. Het concert in Victorie is uitverkocht, maar is ook live te zien vanuit huis via onze gratis livestream.

Maarten Hogenhuis is een van de meest talentvolle saxofonisten van Nederland. Hij is onderdeel van de powerjazz groep ‘BRUUT!’, de band ‘Krupa & The Genes en maakt deel uit van het ‘Jazz Music Ensemble’. In 2013 won Maarten Hogenhuis de prestigieuze ‘Keep an Eye International Jazz Award’ met zijn Maarten Hogenhuis trio. In 2019 werd hij nog geselecteerd voor de ‘North Sea Jazz Festival Composition’ waar hij 10 composities voor schreef.

Gitarist Jesse van Ruller wordt gerekend tot de top onder de jazzgitaristen van zijn generatie. De grote Amerikaanse gitarist Jim Hall zegt over hem: 'A most expressive player; he really touched me on a personal level. Zijn groeiende internationale reputatie blijkt uit albums met Amerikaanse musici zoals pianist David Hazeltine, drummer Clarence Penn en trompettist Jon Swana. Daar bovenop won Jesse van Ruller de prestigieuze Thelonious Monk award als eerste Nederlandse artiest in Amerika.

Het volledige concert kun je ook vanuit je woonkamer meekijken via onze livestream

Tijdschema:
Deur open: 15:45 uur
Aanvang: 16:15 uur

Dit concert heeft uitsluitend zitplaatsen in duo's

De band bestaat deze zondag uit:
Jesse van Ruller (gitaar)
Maarten Hogenhuis (sax)
Frank van Geest (contrabas)
Marc Schenk (drums)

Let op: Tijdens dit concert worden live opnames gemaakt

Lees meer