Stones Sessions

Mick Jagger en Keith Richards zijn al decennia lang mythische figuren in de popmuziek. De muziek van ‘The greatest rock ’n roll band in the world’ gaat terug tot begin jaren zestig en is voor veel muzikanten een enorme inspiratiebron. Hierdoor besloten vijf talentvolle muzikanten (bekend van o.a. Nielson, The Royal Engineers, Lisa Lois en Money & The Man) zich op het rijke oeuvre van The Rolling Stones te storten. De livesensatie van Stones Sessions komt gevaarlijk dicht in de buurt van de beruchte shows uit de jaren zeventig waar The Stones bekend om staan.

Stones Sessions is de grote verrassing dit jaar in tribute-land. In een dampende Rock 'n Roll show vol eigenheid, muzikaliteit en doorzettingsvermogen worden hits als ‘Paint it Black’ en ‘Honky Tonk Women’ nieuw leven ingeblazen. The Rolling Stones spelen uiteraard nog, maar met Stones Sessions is het alsof je teruggaat naar de roerige jaren zeventig waarbij de ene na de andere hit de zaal in wordt geslingerd, inclusief zweet, blues, rokende gitaarversterkers, geleid door de pittige rocksound van zanger Jeffrey Hendriks.

Stones Sessions begint dit najaar aan haar tweede clubtour. Na een druk festivalseizoen tourt de band wereldwijd verder langs de ABC-eilanden en acht steden in China. Gelukkig is er ook nog tijd voor een show in onze kleine zaal. Verwacht een aaneenschakeling van wereldhits verpakt in een psychedelische rockshow waarin iconische gitaarriffs de boventoon voeren.Lees meer
Tickets