Stonerfall

Stonerfall 2018 komt er weer aan en haalt de beste stoner naar Alkmaar! Maak je op voor de derde editie van Stonerfall, hét stoner rockfestival van Alkmaar en omgeving! Met het toevoegen van de laatste 3 bands is de line-up nu compleet: en wat een killer-line-up, al zeggen we het zelf!

De line-up is als volgt:
|v> Mantra Machine
|v> Gomer Pyle
|v> LLUNG
|v> Monomyth (official)
|v> Grotto
|v> Saguaro
|v> Desert Colossus
|v> Stone in Egypt

Saguaro
Heerlijke recht-toe-recht-aan stoner recht in je gezicht, met hier en daar een vleugje seventies!

Desert Colossus
Zaanse Stoner, met heerlijke desertrock invloeden van o.a Fu Manchu, Kyuss, en Red Fang.

Stone In Egypt
Vette Stoner/ doomrock met een randje! Opgericht in 1997 door Tjeerd de Jong, gevolgd door in 2000 het debuutalbum met de verrassende naam “Stone in Egypt”. Deze werd zeer goed ontvangen over de hele wereld, gevolgd door enkele vervolgplaten in 2004 en 2006, daarna is men even tijdelijk gestopt maar gelukkig voor ons zijn ze weer opgestaan!

Mantra Machine
Een heerlijke muzikale trip, zo kan je de instrumentale stonerrock van de Amsterdamse band Mantra Machine  het beste omschrijven. Ze maken heerlijke psychedelische space-rock, te vergelijken met My Sleeping Karma en Monkey3.

Gomer Pyle
Deze stoner rockformatie uit Eindhoven is begin jaren 90 opgericht en maken heerlijke psychedelische stoner, trippende melodieën, zware fuzzy gitaren met een spacerandje.

LLUNG
Heavy stoner/doom/sludge uit het Rurh-gebied, ja de duitsers weten wel hoe ze music moeten maken. Deze vier heren zullen Victorie gaan platspelen met hun loodzware riffs. Be aware!

Monomyth (official)
Monomyth is opgericht in 2011 en een mengeling van spacerock, stonerrock en krautrock. Ze stonden in 2012 in het voorprogramma van The Machine en in 2016 verscheen het derde album van de band. Monomyth neemt je mee naar een komische speelplaats dat stevig geworteld is in space, trance en krautrock; waan jezelf in een duizelingwekkende lichtshow!

Grotto
De Belgische stonerformatie GROTTO is opgericht in 2014, ze rammen er op los met energiegevende psychedelische stoner afgetobd met heerlijke riffs a la Mastodon, Elder en Neurosis.


Lees meer


Tickets