Stonerfall

Stonerfall 2019 komt er weer aan! Maak je op voor alweer de derde editie van Stonerfall in Victorie, hét stonerrockfestival van Alkmaar en omgeving! Laat je tot kosmische hoogtes stijgen met de vetste hardrockende stoner grooves,  psychadelische rock 'n roll, sludge en (post-)metal!

Voor dit festival worden jaarlijks de beste stonerbands geselecteerd en op 25 mei wordt er afgetrapt met Alkmaars eigen Sama! Naast Sama, komt ook niemand minder dan uit het as van Death Alley herrezen Temple Fang de voegen uit de muren spelen! En alsof dat nog niet genoeg is staan er nog 3 killerbands op de line-up! Dit wordt er één om niet te missen.

Tijdschema
18:30 Deur open
19:00 Sama
20:00 Bismut
21:00 Gigatron2000
22:00 Temple Fang
23:10 Komatsu
Tijden onder voorbehoud

Sama
Sama is een jong energiek rockduo uit Alkmaar, bestaande uit basgitaar en drums. Met focus op catchy riffs en melodieën, ondersteund door beukende ritmes en baslijnen, levert Sama ondanks dat ze maar met zijn tweeën zijn een bizar compleet geluid. Sama trapt af!

Temple Fang
Herrezen uit het as van Death Alley maakt Temple Fang kneitergoede langgerekte 70’s prog en space rock à la The Grateful Dead, Captain Beyond en Hawkwind. Ondanks dat het debuutalbum van de spacerockers nog moet komen, dichten we Temple Fang met alle vertrouwen een grootse toekomst toe!

Gigatron2000
Tilburgse instrumentale heavy stonerrock band opgericht in 2012. De drie stonerhelden nemen ons mee op een instrumentale stonertrip langs diverse dimensies. En vandaag nemen ze ons mee op spacetrip door Alkmaar!

Bismut
Bismut vertelt vanaf 2016 heerlijke stonerverhalen aan ons, instrumentale psychedelische stoner en post-metal, zo uit de Nijmeegse underground naar boven geborreld. Voor fans van Samsara Blues Experiment, Mother Engine, Cult of Luna, Russian Circles, of het vorig jaar op Stonerfall aanwezige Monomyth.

Komatsu
Komatsu uit Eindhoven is sinds 2011 actief. Na eerder met bekende formaties als Truckfighters, Karma to Burn en Baroness te hebben getourd, hebben ze in datzelfde jaar ook regelmatig in Nederland, meerdere Europese landen en Brazilië gespeeld. Daarnaast hebben ze o.a. met John Garcia (legendarische Kyuss) samengewerkt. De muziek van Komatsu is een mix van sludge, stonerrock en metal. Kortom, een vette afsluiter voor Stonerfall!Lees meer


Tickets