Stones Sessions Seated Tour Show 2

Dit betreft een concert met duo zitplaatsen op 1,5 meter afstand, een coronatoegangsbewijs is niet nodig.

Deze show is verplaatst van 18 juni naar 28 augustus. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers zijn per mail geïnformeerd.

STONES SESSIONS - SEATED CLUBTOUR


De Zwolse Rolling Stones tributeband komt met een aangepast programma naar Victorie. ‘Seated’ is niet alleen corona proof, maar de band daagt de bezoeker uit om mee de diepte in te gaan, in de ietwat uitgeklede versies van Gimme Shelter en Jumpin’ Jack Flash.

Stones Sessions brengt je de muziek van The Rolling Stones met een imponerende show en personality die je lanceert, terug naar de 1970's. De band laat zich inspireren door albums als Let it Bleed, Sticky Fingers en Exile on Main street, waarbij aan het decennium van seks, drugs & Rock 'n Roll op gepaste wijze eer wordt gedaan.

In 2019 tourde Stones Sessions wereldwijd rond met de typische Fender Telecaster gitaar-riffs van Keith Richards en de licht hitsige teksten van Mick Jagger. De band heeft een imponerende lijst concerten achter haar naam staan met tournees door China, de Caribbean en zelfs België.

Dit sneeuwbaleffect komt niet voor niets: The Rolling Stones zijn immers niet alleen de hits, het is een hele sterke culturele, bijna religieuze beweging waar Stones Sessions als en stel rockende discipelen in meedraait.

Dit concert is uitsluitend met zitplaatsen in duo's. Ook zijn er comfortabele balkonkrukken.Lees meerSuggesties voor jou