Stick To Your Guns + Born From Pain + Street Soldier

DIT CONCERT IS GEANNULEERD

Vanwege het coronavirus ziet Stick To Your Guns zich helaas genoodzaakt om de show op 17 april te annuleren. Er komt geen vervangende datum. Kopers van tickets krijgen automatisch hun geld retour.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Stick To Your Guns
Liefhebbers van melodieuze hardcore/metalcore opgelet! De energieke Amerikaanse hardcore band Stick To Your Guns komt naar Victorie. Jesse Barnett (zang), Andrew Rose (bass), George Schmitz (drums), Chris Rawson en Josh James (beiden gitaar) slingeren met grote vastberadenheid een portie stevige teksten de zaal in. Sociaal-politieke onderwerpen zijn hierbij favoriet, maar er is ook ruimte voor zelfreflectie. De invloeden van de bandleden zijn onder andere Hatebreed en Metallica. 

Born From Pain
De vaandeldragers van de Nederlandse hardcore. Al jaren opereren de mannen uit het Zuiden van Nederland in de bovenste regionen van Europese hardcore. Het is ook niet voor niets dat ze gezien worden als het Europese antwoord op hardcore grootheid Hatebreed. In 2008 kwam BFP met hun nieuwste cd 'Survival'op de proppen waarin de band weer terug gaat naar hun roots. 

Street Soldier
Uit de UK komt Street Soldier, hardcore gemixt met hiphop-invloeden. Qua stijl kun je denken aan bands als Cold Hard Truth, Cutthroat of Bulldoze. Of zoals ze zelf zeggen: ‘spittin shit made straight for tha pit.’Een dikke package om even heerlijk stoom af te blazen! Lees meer

Suggesties voor jou


Tickets
VR
29
jan

T-99