Steve Harley - With Members of Cockney Rebel

Steve Harley, de originele Cockney Rebel, gaat akoestisch toeren in kwartet-formule. Steve wordt vergezeld door onder andere Barry Wickens (viool, gitaar) en James Lascelles (piano, percussie) uit de originele Cockney Rebel band.

De muziek van Steve Harley & Cockney Rebel is bij vlagen exotisch met uiteenlopende invloeden van klassieke muziek tot progrock.

Steve Harley & Cockney Rebel werden wereldberoemd met hun hits: 'Mr. Soft', 'Judy Teen', 'Mr. Raffles' en natuurlijk ook ‘Make me smile’ en ‘Sebastian’!
Een sfeervolle voorstelling van de man die door Rod Stewart werd beschreven als 'één van de beste tekstschrijvers die Groot-Brittannië ooit heeft geproduceerd'.

Cockney Rebel met zanger Steve Harley was naast onder andere T. Rex en Roxy Music, een van de meest creatieve Britse bands uit de glamrockperiode. Steve Harley’s stemgeluid roept soms herinneringen op aan Bob Dylan rond de tijd van 'Blonde On Blonde'. Hij creëerde met 'Make Me Smile' (Come Up And See Me) een wereldwijde klassieker die elk jaar in de Top 2000 terug te vinden is. Het nummer was een dikke nummer 1 hit in Nederland. Steve besloot om vanaf dat moment verder te gaan als Steve Harley & Cockney Rebel.Lees meer
TicketsSuggesties voor jou