Sterre Weldring - Vredeskerkje Bergen

Victorie on Tour met Sterre Weldring!

Dit is een seated concert in intieme setting, vrije plaatskeuze en beperkt plek.

Onder de noemer ‘Victorie on Tour’ treedt Victorie buiten haar muren en heeft het een tour geboekt voor lokaal talent Sterre Weldring. In een straal van zo'n twintig kilometer rondom Alkmaar doet ze een aantal bijzondere locaties aan, uiteenlopend van kleine kerken tot uitzonderlijke zalen. De supportacts zijn net als Sterre veelbelovende regionale artiesten en in samenwerking met de verschillende podia helpt deze tour om lokaal talent op grotere hoogtes te komen.

Binnen een genre dat zich het beste laat omschrijven als ‘melancholische indie-pop’, schrijft Sterre Weldring nummers over de complexe emoties die de liefde en het leven met zich meebrengen. Ze probeert deze emoties te ontwarren, niet alleen om zelf dichter bij de waarheid te komen, maar ook om anderen daarmee troost te bieden. Dit doel bracht haar al tot de finale van de Grote Prijs van Nederland, Popronde en Radio 2. Op 14 oktober verschijnt haar tweede EP, 'Hope & The Aftermath', die ze tijdens Victorie on Tour live ten gehore zal brengen.

Het voorprogramma wordt tijdens Victorie on Tour verzorgd door meer talent uit de regio, met deze keer Sophie Janna

Sophie Janna toerde met haar duo The Lasses de hele wereld over voordat ze haar eigen nummers op het podium durfde te delen. Kwetsbaar, open en innemend bezingt ze hoe het is om een zacht mens te zijn in een betonnen wereld. Haar eerste EP met eigen werk, Wide World verscheen eind 2021. Hiermee trok Janna de aandacht van Ierse zangeres Lisa Hannigan, voor wie ze mocht openen in een uitverkocht Tivoli. Haar laatste single 'Thistle' was single van de week bij WEEFF radio en RTV 80 en kreeg airplay bij onder andere NPO5, KinkFM en de BBC.Lees meer