Steffen Morrison

Dit concert is vanwege de aangescherpte maatregelen verplaatst naar 4 februari 2021. Kaartkopers zijn per mail op de hoogte gebracht.

Steffen Morrison groeit op met de tunes, moves & grooves van James Brown, Otis Redding en Marvin Gaye maar ook met de harmonieuze klanken van The Crystals, de rock van The Rolling Stones en de teksten van Lou Reed. Morrison eert legendes als Donny Hathaway, Teddy Pendergrass en Otis Redding terwijl hij zijn eigen draai geeft aan het kleurrijke soulgenre. 

Nadat Morrison in 2016 zijn EP ‘Just Another Man’ uitbrengt gaat het hard. In het najaar van 2017 trekt hij zich terug met muzikale buddy’s Andy Platts (Young Gun Silverfox), Luke Juby (Emeli Sande, Leona Lewis) en songwriter/producer Tjeerd Oosterhuis om te werken aan nieuw materiaal. Het resultaat is het album 'Movin’ On' dat in 2018 is verschenen. 

Inmiddels heeft hij ook zijn eerste stappen gezet in het buitenland met meerdere uitverkochte shows in Spanje. Dit najaar verschijnt er wederom een nieuw album, genaamd 'Soul Revolution'.  De singles ‘You’ve Been Hit by a Butterfly’ en ‘Old Fashioned’ zijn een prachtige voorbode. 

Dit concert heeft uitsluitend zitplaatsen in duo opstelling. Het balkon is voorzien van comfortabele krukken.

Meer weten over jouw bezoek aan Victorie in corona tijd? Kijk voor meer informatie op deze paginaLees meer