Steffen Morrison

Support: Samuel Jack

Steffen Morrison werd in 2014 bekend bij het grote publiek door zijn deelname aan The Voice of Holland, hij maakte een grote indruk. In de jaren daarna heeft hij niet stil gezeten, Morrison vervulde de hoofdrol in de theatervoorstelling I’m a soulman, hij releaste in september 2016 zijn EP Just Another Man in een bomvol Paradiso, daaropvolgend zette hij een overtuigende show neer op Noorderslag waar de single All For You werd gepresenteerd.

Het afgelopen festivalseizoen was Steffen niet te missen op podia en speelde hij op talloze festivals door het hele land. Gerard Ekdom en Wouter van de Goes ontdekten zijn energie en riepen zijn nummer Old Enough To Know Better uit tot Top Song en werd hij benoemd tot Nieuwe Naam. In het voorjaar van 2018 komt zijn nieuwe EP uit en deze wordt gepresenteerd tijdens de Movin On Tour waar Steffen het oude soulgeluid weer tot leven brengt met een nieuwe, opwindende eigen draai.

Samuel Jack

Samuel Jack groeide op in Engeland, Zuid-Afrika en Nederland en kwam hiermee in aanraking met verschillende vormen van muziek met o.a. oude blues, soul en gospel. Hij heeft een bijzonder geluid, denk aan Sam Smith, Hozier en Sam Cooke. Afgelopen zomer speelde hij op onder meer Glastonbury, Secret Garden Party en Green Balt en tekende begin 2017 bij het Amsterdamse label Dox Records, waar recent zijn debuut-EP Surrender verscheen.Lees meer


Tickets