Spinvis - Show 2

SPINVIS KOMT MET NIEUW ALBUM NAAR VICTORIE

Erik de Jong alias Spinvis is in twintig jaar uitgegroeid tot een van de meest eigenzinnige en veelzijdige artiesten in het Nederlandse poplandschap. Zijn succesvolle debuutalbum uit 2002 leek moeilijk op te volgen, maar toch wist hij die kwaliteit te evenaren met wondermooi-weemoedige platen als 'Dagen Van Gras', 'Dagen Van Stro' (2005), 'Tot Ziens, Justine Keller' (2011) en 'Trein Vuur Dageraad'(2017). Nieuwe muziek is onderweg en laat niet lang op zich wachten. Muziek die zich met geen pen laat beschrijven, behalve dan dat het ‘vintage Spinvis’ is.

Het nieuwe Spinvis album '7.6.9.6.' is verschenen op 2 oktober. In tal van gedaanten; op vinyl, compact disc en digitaal. Het vinyl en de compact disc gaat desgewenst vergezeld van een door Erik de Jong alias Spinvis vervaardigd prentenboek. Driehonderd (!) afbeeldingen verbeelden de voorbije twee decennia, een tijdperk waarin De Jong zich ontpopte tot een iconische artiest die vijf Nederpop Klassiekers afleverde, tal van tournees ondernam en en werk creëerde voor orkesten, moderne-dansgezelschappen, tv-series, koren en speelfilms.

Dit is een concert met uitsluitend zitplaatsen in de zaal en op het balkon, opgesteld in duo's. Je kunt bij binnenkomst zelf een plekje uitkiezen. Tickets zijn alleen per twee te koop. Meer weten over jouw bezoek aan Victorie in coronatijd? Kijk dan even op deze pagina.

Tijdschema:
Deur open: 19:45 uur
Sluiting: 22:45 uurLees meer