Spasmodique

Deze show is verplaatst van 8-05 naar 28-01-2021. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers zijn per mail geïnformeerd.

Voor het eerst in een aantal jaar betreedt Spasmodique het podium voor een drietal concerten, in Utrecht, Rotterdam en Alkmaar. Aanleiding is de release van de onlangs uitgebrachte lp versie van het album ‘Villa Delirium’ (uit 2002) en als opmaat naar het nieuwe album dat in de loop van 2021 zal verschijnen.

De Rotterdamse underground- en cultband Spasmodique bestaat 40 jaar in 2021. Ontstaan in 1981, in de gangen van een psychogeriatrisch verpleeghuis in Capelle a/d IJssel, ontwikkelde het kwartet zich tot een meedogenloze live-band die gedurende de jaren 80 en vroege jaren 90 door heel Europa speelde en vier albums uitbracht.

In 1992 viel de groep officieel uit elkaar, maar zanger/gitarist Mark Ritsema, gitarist Arjo Hijmans, bassist Martin Docters van Leeuwen en drummer Reinier Rietveld bleven elkaar opzoeken met als eerste wapenfeit het album ‘Villa Delirium’ 10 jaar later. Het laatste studioalbum ‘Six’ (2016) werd met succes ontvangen en gevolgd door een tour door Nederland.

Grijp deze unieke kans om ze live te zien! Lees meer