Someone

Het concert van Someone is verplaatst van 21-03 naar 4-06. Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum, je hoeft hiervoor geen actie te ondernemen. Kaartkopers zijn per mail geïnformeerd.

LET OP: De aanvangstijd voor dit concert is gewijzigd. Het kan zijn dat de vermelde tijd op je ticket afwijkt van de daadwerkelijke aanvangstijd.

Deur open: 19:00 uur
Aanvang: 19:30 uur

Someone
is de naam waaronder multi-disciplinaire artiest Tessa Rose Jackson muziek en kunst uitbrengt. Op 19 juni 2020 verscheen haar debuut-plaat ‘ORBIT II’, een muzikale reis naar de sterren waarin ze de kleinste, intiemste verhalen vertelt door middel van grootse beeldspraak, funky grooves en psychedelische synthesizerklanken.

3FM benoemde Someone ‘3FM Talent’ en haar single ‘You Live In My Phone’ schopte het zelfs tot 3FM megahit. Live speelt ze met haar vijfkoppige band vaak met begeleiding van kleurrijke visuals - ook van haar eigen hand. Op deze manier dompelt Someone zowel haar publiek als zichzelf en haar band onder in een dromerige wereld vol fantasie.

Foto: Sara Amroussi-GilissenLees meer

Suggesties voor jou


Tickets
DO
13
mei

RANI