Showman's Fair Familiemiddag

SHOWMAN'S FAMILIEMIDDAG
3 optredens + diverse activiteiten + limonade /koffie /thee

Kinderen tot 4 jaar gratis 

Showman's Fair Alkmaar presenteert op 20,21 en 22 augustus drie dagen lang theater, muziek, dans, film, cabaret, circus, (woord)kunst en bijzondere acts op een sfeervol festivalterrein in de Alkmaarderhout. Het is ook dé opening van het Alkmaarse cultuurseizoen!

Je hebt keuze uit verschillende festivalpakketten. Het volledige programma vind je via de website van Showman's Fair Alkmaar

Tijdens de Showman's Familiemiddag is er van alles te doen op het festivalterrein.! Kijk een film in de cinecaravan van Het Moment, maak gezond snoep met chefkoks en ga los met percussie.

MEER INFORMATIE
Niets missen? Volg Showman’s Fair Alkmaar ook op Facebook en Instagram!

Showman’s Fair Alkmaar is opgezet in samenwerking met de culturele instellingen van Stichting Uit Alkmaar: Karavaan, TAQA Theater De Vest, Filmhuis Alkmaar, Stedelijk Museum Alkmaar, Podium Victorie, Artiance, Bibliotheek Kennemerwaard, Kunstuitleen Alkmaar, Regionaal Archief Alkmaar, alsmede diverse creatieve makers.

Showman's Fair Alkmaar is een initiatief van Stichting Dynamiek Fantastiek i.s.m. Firma Traktor en de oprichter van theaterfestival de Parade, Terts Brinkhoff.Lees meer