Showman's Fair Diner

SHOWMAN'S DINER

Showman's Fair Alkmaar presenteert op 20,21 en 22 augustus drie dagen lang theater, muziek, dans, film, cabaret, circus, (woord)kunst en bijzondere acts op een sfeervol festivalterrein in de Alkmaarderhout. Het is ook dé opening van het Alkmaarse cultuurseizoen!

Je hebt keuze uit verschillende festivalpakketten. Bekijk het volledige programma via de website van Showman's Fair Alkmaar

In drie groepen rouleer je tussen drie festivaltenten waar optredens zijn van talentvolle en aanstormende artiesten. Tussendoor schuif je met z’n allen aan de lange tafels voor een uitgebreid driegangenmenu.

MEER INFORMATIE
Niets missen? Volg Showman’s Fair Alkmaar ook op Facebook en Instagram!

Showman’s Fair Alkmaar is opgezet in samenwerking met de culturele instellingen van Stichting Uit Alkmaar: Karavaan, TAQA Theater De Vest, Filmhuis Alkmaar, Stedelijk Museum Alkmaar, Podium Victorie, Artiance, Bibliotheek Kennemerwaard, Kunstuitleen Alkmaar, Regionaal Archief Alkmaar, alsmede diverse creatieve makers.

Showman's Fair Alkmaar is een initiatief van Stichting Dynamiek Fantastiek i.s.m. Firma Traktor en de oprichter van theaterfestival de Parade, Terts Brinkhoff.Lees meer