Scott H. Biram

De 2020 tour van Scott H. Biram is verplaatst en het concert vindt nu plaats op 15 juni 2021. Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum, je hoeft hiervoor geen actie te ondernemen. De aanvangstijd blijft ook hetzelfde. Kaartkopers zijn per mail geïnformeerd.

Een oude Gibson, rijke verhalen, een doorrookte stem en de energie en bezieling van een punkrocker. De Texaanse blueslegende Scott H. Biram noemt zichzelf 'The Dirty One Man Band'. Met een authentieke, vuige mix van blues, hillbilly en country is hij de beste in zijn soort. 

Biram groeide op met de blues en speelde enige tijd in een punkband, alvorens hij zijn eenmansband van start liet gaan en in 2005. In de Verenigde Staten bracht hij het tot landelijke televisieprogramma's als NBC's The Tonight Show with Jay Leno en hij trad op in legendarische podia als the Lincoln Center for the Performing Arts in New York City, CBGB in New York City, Hollywood Palladium in Los Angeles, en The Fillmore in San Francisco, California. Nummers van Scott H. Biram waren te horen in tal van Amerikaanse tv-programma's en films. Ook was hij in levenden lijve zelf te zien in veel van die films en documentaires.

Lees meerSuggesties voor jou