S10 Rooftop Show

Dit betreft een concert met duo zitplaatsen op 1,5 meter afstand, een coronatoegangsbewijs is niet nodig.

S10 speelt haar try-out op ons dakterras op 30 juli 

S10, inmiddels kroonprinses van de Nederlandse alternatieve pop vertelt door middel van rap, zang en spoken word haar meest persoonlijke verhalen. Haar debuutalbum ‘’Snowsniper’’ werd beloond met Nederlands meest prestigieuze muziekprijs, een Edison in de categorie ‘’Alternative’’. De 20-jarige Stien den Hollander wist veel mensen te raken door haar openheid over haar tumultueuze verleden in de psychiatrie, de leidende thematiek op haar eerste twee ep’s. Hierover maakte 3voor12 tevens een documentaire.

Haar show op Noorderslag 2020 werd uitgeroepen tot nummer 2 van de beste 25. Op uitnodiging van Wende trad S10 op in Koninklijk Theater Carré Amsterdam en De Volkskrant noemde het duet van Wende en S10 ‘het hoogtepunt van de avond’.

Op 13 november verscheen ‘’Vlinders’’, een nieuw album dat voortbouwt op het ontluikende emotionele spectrum en de scherpe en elegante sounds die we kennen van de Hoornse zangeres. Vaste producer Sim Fane is wederom nauw betrokken. Het album bevat contributies van o.a. Ronnie Flex, Zwangere Guy en Wende Snijders.

'Een van de authentiekste stemmen in de Nederlandse popmuziek was S10 al. Nu maakt ze steeds meer indruk met de emotionele en muzikale veelzijdigheid van haar werk.'
**** - Volkskrant

Tijdschema
19:00 uur Deur open
20:30 Aanvang S10

Dit is een concert met uitsluitend zitplaatsen, opgesteld in duo's. Je kunt bij binnenkomst zelf een plekje uitkiezen. Meer weten over jouw bezoek aan Victorie in coronatijd? Kijk dan even op deze pagina.Lees meer