Ryan McGarvey

De Nederlandse overheid heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te voorkomen. Een van deze maatregelen is een verbod op evenementen en concerten in heel Nederland tot en met 31 mei. Dit betreft ook het concert van Ryan McGarvey. Het concert van 4 april vindt nu plaats op 5 november.

Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum. Kaartkopers zijn per mail geïnformeerd.In verband met het coronavirus kan het concert van Ryan McGarvey op 4 april niet plaatsvinden. Het goede nieuws is dat er een nieuwe datum is gevonden op 5 november. Gekochte kaarten blijven geldig voor deze datum.

Gitarist, zanger en singer-songwriter Ryan McGarvey uit Albuquerque, New Mexico, verwierf in 2010 grote bekendheid toen hij een plek verwierf op Eric Claptons prestigieuze Crossroads Guitar Festival. Sindsdien is hij zeer succesvol. In 2014 werd hij uitgeroepen tot beste gitarist tijdens de European Blues Awards.

Daarbij deelt McGarvey regelmatig het podium met grootheden als Eric Clapton, Kenny Wayne Shepherd, Joe Bonamassa en vele anderen. Met zijn meest recente cd ‘Heavy Hearted’ komt de gitaarvirtuoos en zanger in april naar Europa. Een absolute aanrader voor alle blues(rock) liefhebbers!

Lees hier ook de lovende recensie van Bluesmagazine. Lees meer