Roxeanne Hazes

De carrière van Roxeanne Hazes bestrijkt al een veelzijdig decennium. Tien jaar waarin ze, middels vele honderden optredens en de steevast uitverkochte Holland Zingt Hazes concerten, Nederland en België verblijdde met haar vaders muziek. In die jaren groeide ‘Dochter Dre’ als mens en artiest, waarna het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Op haar veertiende schreef ze al nummers voor het debuutalbum van haar broertje. Twee jaar geleden begon Roxeanne Hazes met het schrijven aan haar eigen muziek. “Ik merkte dat het begon te kriebelen. Dat ik behoefte kreeg aan een nieuwe creatieve uitlaatklep waarin ik mijn ideeën, gevoelens en creativiteit kwijt kan. Mijn vaders muziek is en blijft altijd de basis, en met mijn eigen muziek kan ik nu ook een andere kant laten zien.”

De komende tijd maakt ze haar debuutalbum af, die in september zal uitkomen. Na het succes van single Ik Was Toch Je Meisje volgt in augustus deze zomer single In Mijn Bloed, de titeltrack van het album.

Met meer dan een half miljoen streams en nog meer views op de videoclip werd Ik Was Toch Je Meisje direct een succes. Het nummer werd op Radio 2 benoemd tot Topsong en werd door DJ Gerard Ekdom een instant klassieker genoemd. Ook op QMusic, Radio 1, 3FM, 100%NL, 538 en MTV was het nummer veelvuldig te horen en te zien. 

Let op: Victorie is cashless. Klik hier voor meer informatie.

Eerder dit jaar was Roxeanne Hazes te horen op en te zien in Ballade van de Moord van labelgenoten Thijs Boontjes Dans- en Showorkest. Ze speelden bij De Wereld Draait Door, Radio 2 en springen in het oog met de intense videoclip. Hierna werden vijf uitverkochte Ziggo Domes vol Hazes-fans plat gespeeld, waarna de laatste hand werd gelegd aan Rox' eerste single Ik Was Toch Je Meisje die momenteel veel airplay krijgt.


Lees meer
TicketsSuggesties voor jou