Ross Curry

Deze show is verplaatst van 17-4 naar 16-6. Kaartkopers zijn geïnformeerd per mail. Let op: De tijden van dit concert zijn gewijzigd en kunnen afwijken van de tijden op je ticket.

SPO DEE O DEE FRONTMAN TERUG MET NIEUW WERK

Ross Curry
 is bekend als frontman van Spo-Dee-O-Dee. In de jaren 90 was de Amsterdamse rocksensatie zeer succesvol in binnen- en buitenland en bracht de albums ‘Going Walkabout’ (1991) en ’Second Coming’ (1993) uit. Vorig jaar januari gaf de band na 25 jaar afwezigheid een waanzinnig optreden in Victorie.

Onder de naam Shamus startte frontman Curry een soloproject en nam hij het goed ontvangen Britpop album ‘Doolally’ op. Een tweede soloalbum volgde en hij werkte aan succesvolle tribute-projecten.

En nu is hij terug met nieuw werk: het album 'Blind Samson Eye' stond gepland om uitgebracht te worden in de lente van 2020. Helaas is dit door COVID-19 noodgedwongen uitgesteld, maar Curry heeft wel een aantal singles uitgebracht. Het tweede nummer van het nieuwe album 'Wake Up Dead', trok een groot publiek en klom hoog in de Nederlandse Indie XL-hitlijsten. Naast deze track zijn ook de nummers "Most Beautiful" en "Hearts and Guns" goed ontvangen. Het album is geproduceerd door JB Meijer die we kennen van onder andere The Common Linnets en De Dijk.

Nog even wachten en dan kunnen we genieten van het gehele album, maar op 16 juni zal het nieuwe werk ongetwijfeld voorbij komen! 

Dit is een concert met uitsluitend zitplaatsen in de zaal, opgesteld in duo's. Je kunt bij binnenkomst zelf een plekje uitkiezen. Meer weten over jouw bezoek aan Victorie in coronatijd? Kijk dan even op deze pagina.Lees meer

Suggesties voor jou