REMY. + Band


In het voorjaar van 2020 is harpist Remy van Kesteren met zijn band te zien op de Nederlandse poppodia. Hij zal het repertoire van zijn meest recente album 'Shadows' (Universal) spelen. Na de release van Shadows in februari 2019 heeft Remy meer dan 60 concerten gegeven in onder andere Amerika, Australië, Duitsland en Zwitserland. Hij speelde in de ochtendshow van 3FM, de opening van de expositie van David Hockney in het Van Gogh Museum en een uitverkochte show in Sydney, Australië.

Remy vertelt over de tour: ”Ik kan niet wachten om weer met mijn band te spelen. De laatste tijd heb ik veel nieuwe muziek geschreven en mijn band is enorm gegroeid. Deze tour voelt echt als een bekroning op de afgelopen periode.” 

In november 2019 heeft Remy zijn eigen label opgericht, 49 REC., vernoemd naar de 49 snaren van zijn zelf ontwerpen harp. De nieuwe labelbaas zal de komende maanden als eerste release een aantal door hem gearrangeerde songs van zijn muzikale helden uitbrengen, die hij in zijn home studio opgenomen heeft. 

SHADOWS
Zijn meest recente album Shadows heeft Remy geproduceerd samen met de Engelse ex-DJ, singer-songwriter en producer Fink. “Fink is altijd een grote inspiratiebron geweest, omdat hij geen grenzen lijkt te kennen binnen de muziek. Hij is zo'n veelzijdige muzikant, producer en zijn groove en sound herken je uit duizenden. Het was waanzinnig om zo intens met hem te werken aan Shadows, waarbij we allebei tot het uiterste gingen om samen een nieuwe wereld te creëren."

DE BAND
De arrangementen en sound van Shadows vragen om optredens met een volledige band, in een bezetting zoals de songs ook opgenomen zijn in de studio. Remy speelt de muziek van het album live met muzikanten Mischa Porte (Pitou, Björn van der Doelen), Morris Kliphuis (KAPOK, s t a r g a z e, Kyteman) en Jasper Slijderink (Jett Rebel, Jeangu Macrooy).”Mijn bandleden geven niet alleen als muzikant veel, maar ook als persoon een erg fijne energie. Het is echt genieten.” zegt Remy.

SUPPORT
De support wordt verzorgd door Lian Ray. Deze Franse pop-noir artiest woonde jarenlang in Berlijn en zijn album zal op 13 maart verschijnen. 

DIT IS EEN CONCERT MET STAANPLAATSEN Lees meer


Tickets