Racoon

De Zeeuwse band kennen we natuurlijk van tijdloze klassiekers als ‘Liverpool Rain’, ‘Feel Like Flying’, ‘No Mercy’ en ‘Oceaan’, allemaal verankerd in de Nederlandse hitlijsten. 

Na een uitverkochte theatertour en een bomvol Ahoy, trekt Racoon dit najaar langs de poppodia. Tijdens deze concerten wisselen klassiekers als 'Love You More', 'No Mercy' en 'Brick By Brick' zich moeiteloos af met hun recente Nederlandstalige hits als ‘Het Is Al Laat Toch’, ‘Hee Joh Jip’ en ‘De Echte Vent’ van het laatste album 'Spijt Is Iets Voor Later.'

En mooi nieuws: de Zeeuwen zijn momenteel bezig met het schrijven van nieuwe songs, als vanouds in het Engels. “We gaan zeker niet stoppen met Nederlands, maar ook niet met Engels,’ aldus Bart van der Weide. ‘We doen het gewoon allebei.’ 

Dit wordt natuurlijk een onvergetelijke avond!

Support: Irene Hin

Irene Hin (26) slaat als songwriter een muzikale brug tussen country en bluegrass uit de jaren 60 en popmuziek uit de jaren 00. Kenmerkend zijn haar licht hese stem en frisse, autobiografische teksten. Haar liefde voor muziek ontstond toen ze acht jaar was. Waar leeftijdsgenoten luisterden naar bekende kinderliedjes, kreeg zij geen genoeg van Johnny Cash, Dolly Parton en Tammy Wynette. Tegelijkertijd zong zij op haar slaapkamer mee met popsterren als Michael Jackson en Shakira. Jaren later, in 2015, zorgde een liefdesbreuk ervoor dat zij haar eerste liedje schreef. Wat begon als een creatieve uiting van haar gevoelens, groeide de afgelopen jaren uit tot de droom om ooit op een podium te staan met haar eigen band.

In 2021 richt Irene zich op het schrijven van Nederlandstalige popliedjes, waarin ze uitgesproken kwetsbaar durft te zijn. De eerste stap naar een tour langs alle poppodia is daarmee gezet.

Dit is een show met staanplaatsen

Tijdschema: 

19:00 - Deur open
19:30 - Aanvang Irene Hin
20:15-22:00 - Aanvang RacoonLees meer

Suggesties voor jou