Prins S. en De Geit - Rooftop Show

Het Haagse trio Prins S. en De Geit nam vanaf begin 2022 al vlammend de Nederlandse podia over met hun wonderlijke live-uitvoeringen van moderne klassiekers als 'Kinderboerderij', 'Nacht' en 'Wat Jij Wil'. Frontman Prins S, alias Scott Beekhuizen, maakt met zijn twee trouwe geiten (Marne op gitaar en Daniel op de beats) een mix van experimentele Nederlandstalige pop, hiphop en elektronische muziek, omlijst met verrukkelijk maffe dansjes en poëtische overpeinzingen over hard gaan, keuzestress of de kinderboerderij.

Na een grandioos festivalseizoen, het uitkomen van hun debuutalbum 'Rood Staan Hard Gaan' van afgelopen november en een bijbehorende strak uitverkochte najaarstour keert Prins S. en De Geit komend voorjaar terug om de popzalen met de grond gelijk te maken. 

Omdat onze Kleine Zaal vorig jaar al compleet is kaal gegraasd, is deze keer ons dakterras aan de beurt: een exclusieve show in de buitenlucht wat natuurlijk garant staat voor complete chaos in de meest positieve zin van het woord. Neem vooral je bammetje mee want het trio heeft broodnodig brood nodig! Lees meer