Première Victorie on Tour presents: Wies en de Liefde

Victorie on Tour met Wies en de Liefde!

Onder de noemer ‘Victorie on Tour’ treedt Victorie buiten haar muren en heeft het
een tour geboekt voor lokaal talent Wies en de Liefde op een aantal bijzondere plekken in Noord-Holland. Wies en de Liefde is een band uit Bergen en een graag geziene gast in Victorie. Door corona werd de release van het debuutalbum ‘Zonderdagen’ en de releaseshow in Victorie destijds geannuleerd, maar de plaat komt er nu dan toch. Podium Victorie boekt er, naast een show in eigen pand, een mooie tour omheen.

De muziek van Wies en de Liefde laat zich omschrijven als een mix tussen lyrisch geschreven, poëtische Nederlandstalige popmuziek gevoed door folk- en kleinkunstinvloeden. Wies haar pakkende liedjes, sterke teksten en vermogen om het publiek in haar greep te houden gaan voor een reeks magische shows zorgen! De verkoop is gestart. De tour ziet er als volgt uit:

7-11 Victorie, Alkmaar
21-11 Laurentz, Heemskerk
5-12 Scagon, Schagen
19-12 Cultuurkoepel, Heiloo
9-1 Vredeskerkje, Bergen (show 1)
9-1 Vredeskerkje, Bergen (show 2)
16-1 Huis Verloren, Hoorn 
22-1 Het Brakenkerkje, Obdam

Coronatoegangsbewijs 
Vanaf 25 september is het noodzakelijk om naast je ticket ook een geldig coronatoegangsbewijs in de vorm van een QR-code in de CoronaCheck-app te laten zien bij binnenkomst. Hiervoor heb je een vaccinatiebewijs, herstelbewijs, of een negatieve testuitslag nodig. Meer informatie vind je op testenvoortoegang.nl.
Daarnaast dien je ook een geldig identiteitsbewijs (rijbewijs, ID kaart of paspoort) mee te nemen. Je ontvangt voorafgaand aan het evenement nog een mail van ons met praktische informatie. 

Mede mogelijk gemaakt door

     


Lees meer