Popquiz XL

Pop in de Kop organiseert Popquiz XL

Voor de eerste popquiz van het jaar pakken we meteen groot uit! Op zondag 1 oktober wordt onze grote zaal namelijk omgetoverd tot gezellige bruine kroeg en kun je aanschuiven voor de Popquiz XL, georganiseerd door Pop in de Kop. In coronatijd werd maandelijks halsreikend uitgekeken naar de online quiz van deze heren en nu brengen ze je live een hele middag vertier. Of je nu de hele Top 40 uit je hoofd kent of excelleert in guilty pleasures, iedereen krijgt de kans om te shinen tijdens deze quiz. Dus nodig je vrienden, familie of buren uit en meld je snel aan voordat de kroeg vol zit.

Pop in de Kop heeft ook gezorgd voor livemuziek. Niemand minder dan Danny van Tiggele zal een aantal mooie covers spelen. Hij is natuurlijk vooral bekend als gitarist van de band Mister & Mississippi, maar is ook bassist van Blaudzun, Yorick van Norden & TOUSCH en werkte samen met o.a Spike, Tessa Douwstra, Camiel (Son Mieux), Ruben Hein, Judy Blank, Pablo van de Poel (DeWolff) en Anne Soldaat.

Tickets
Om ervoor te zorgen dat iedereen optimaal zicht heeft op het podium, bestaan de teams voor deze editie uit drie personen. Hoe werkt het? Je koopt een groepsticket voor je team a 25 euro. Stel snel je ideale team samen en doe mee met de leukste quiz van het jaar!Lees meer