Popquiz

DE POPQUIZ IS TERUG IN VICTORIE

Een jaar lang kwam de popquiz via het beeldscherm je huiskamer binnen, maar je kunt nu weer gewoon met een biertje op tafel meespelen in onze Kornuit Zaal!

Deelnemers van 0 tot 100, alwetende professoren of gezelligheidsdieren, iedereen is welkom. Stort je op geluids- en beeldfragmenten, onherkenbaar gemaakte platenhoezen, jeugdfoto's van popsterren, je kunt het zo gek niet bedenken of er wordt een ronde aan gewijd. Drankjes en iets te knagen haal je aan de bar, er wordt veel gelachen en je kunt nog mooie prijzen winnen ook!

De presentatie ligt in de vakkundige handen van Het Victorie AllStars Ensemble, bestaande uit Frans, Jeroen en Roald.
Verwacht een bonte mix waarin uiteraard ook wordt terug gekeken op het afgelopen corona jaar.

Tijdschema
20:00 Deur open
20:45 Aanvang Popquiz

Coronatoegangsbewijs 
Vanaf 25 september is het noodzakelijk om naast je ticket ook een geldig coronatoegangsbewijs in de vorm van een QR-code in de CoronaCheck-app te laten zien bij binnenkomst. Hiervoor heb je een vaccinatiebewijs, herstelbewijs, of een negatieve testuitslag nodig. Meer informatie vind je op testenvoortoegang.nl.
Daarnaast dien je ook een geldig identiteitsbewijs (rijbewijs, ID kaart of paspoort) mee te nemen. Je ontvangt voorafgaand aan het evenement nog een mail van ons met praktische informatie. Lees meer