Online Popquiz

Doe gezellig mee met onze gratis online popquiz en bestel ook een borreltas vol lekkers voor thuis op de bank! We gaan de popquiz weer live streamen vanuit Victorie en jij kunt vanaf de bank gewoon meedoen met jouw (digitale) dreamteam!

Je avond helemaal compleet maken? Bestel dan een heerlijke borreltas voor 15 euro met3 lekkere biertjes (kan ook alcoholvrij), kaas, olijfjes en luxe nootjes van Daan Blankendaal + bruschetta met baba ganoush, geitenkaascrème en cress van Smoking Buddha. De inhoud is samengesteld voor 1 persoon.

LET OP: Deze tas is alleen te bestellen als je in een straal van 20km rondom Victorie woont. We komen dit pakket namelijk op de avond zelf persoonlijk bij je thuis brengen! Als je dit lekkers allemaal in huis wilt hebben de 29e, kun je bestellen vòòr woensdag 28 oktober 20:00. 
Je bestelt de tas via de blauwe ticket knop of de afbeelding hierboven. Beperkt aantal pakketten, OP = OP!

Deelname aan de quiz is gratis, inschrijven is niet nodig. 
Digitale inloop vanaf 20:00, om 20:30 stipt beginnen we. 

Hoe werkt het?
- Zorg dat je ruim op tijd online aanwezig bent via de volgende link: https://www.twitch.tv/podiumvictorie
- Zorg dat je de stream kunt kijken via een laptop, tv, of tablet en zorg dat je een tweede apparaat (bijvoorbeeld mobiele telefoon) hebt voor het invoeren van de antwoorden. 

Antwoordformulieren
Per ronde kun je een digitaal antwoordformulier invullen. De linkjes naar de formulieren verschijnen binnenkort op de website en in het Facebook evenement. Lees meer